„Mě nefoťte, já nejsem fotogenická…“

Docela často a bývá to celkem pravidlem, že se vždy najde nějaká osoba (minimálně jedna), která hlásí už z dálky. " Nejsem fotogenická, pak mě musíte hodně vyretušovat, mě to na fotkách nesluší, nebo praskne vám čočka"... Ať už chtějí či nikoliv, vždy na sebe upozorní takovým stylem, že se stávají častým terčem fotografa. A já na to slyším...
7. 3. 2023

Tahle krásná paní (maminka nevěsty) úplně stejný případ, a nedalo mi to. V krátkém okamžiku, když jsme se chystali s novomanželi na focení vznikla časová mezera. Vzal jsem maminku i s manželem ven a jen kousek od sálu vznikla tato krásná fotografie…

Osobně jsem si vyžádal o svolení použít tuto fotografii k tomuto tématu.

Tahle (ne)fotogenická paní si fotografii nechá i vytisknout a po krátkém rozhovoru po focení usoudila, že se sama sobě líbí a opravdu nebude potřeba tolik retuše kolik si myslela.

Takže závěrem, nebojte se fotografů, oni nekoušou a někdy umí i (mile) překvapit, a pokud si i stále myslíte, že nejste fotogeničtí, tak jste ještě nenašli toho svého fotografa. Nejčastěji tento jev bývá u ženichů nebo tatínku, někdy se přidají maminky a stalo se mi to i u nevěsty, ale vždy jsme to zvládli ke spokojenosti všech.

PS: já vím mě se to řekne vezmu to svoje dvoukilo a na těch 17m od páru si střihnu takový portrét jakoby nic.

Příspěvky

Další příspěvky na stránkách zvonikfoto.cz

404 - Nenalezeno

Nenašli jsme nic, co by odpovídalo vašemu hledání. Zkuste upřesnit hledání nebo využijte hlavní menu k navigaci na webu.

Sledujte mě

Líbí se Vám moje fotografie nebo chcete nafotit Vaši svatbu nebo rodinu?
Sledujte mě na sociálních sítích nebo mě kontatujte.